2462095247 ΣΑΜΑΡΙΝΑ, Γρεβενά pasxosjohn@gmail.com

Η Ωραία Σαμαρίνα
Ταβέρνα, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Γρεβενά


 

Η Σαμαρίνα είναι ονομαστό Βλαχοχώρι της Βόρειας Πίνδου, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.600 μ. στις Β.Α. πλαγιές του όρους Σμόλικα (2.637 μ.) και είναι το ψηλότερο χωριό, όχι μόνο της χώρας μας αλλά και των Βαλκανίων. Βρίσκεται χτισμένη ανάμεσα από πυκνά δάση πεύκου, οξιάς, πυξαριού και ρόμπολου.

Έχει άφθονα κρύα νερά, ασύγκριτες φυσικές καλλονές και κλίμα υγιεινότατο. Για αυτά της τα προσόντα την είπαν και την βάφτισαν Ωραία Σαμαρίνα.

Η Σαμαρίνα χαρακτηρίζεται από την ζωντάνια και έντονη δραστηριότητα των κατοίκων της σε πολλούς τομείς. Οι Σαμαριναίοι με πολυσχιδή παρουσία στην σύγχρονη ελληνική ζωή και πραγματικότητα, διατηρούν την Σαμαρίνα ως αντίληψη ζωής στον τόπο διαβίωσης τους, αλλά και συντηρούν εδώ στις πλαγιές του Σμόλικα τις πατρογονικές εστίες και παραδόσεις.

Έτσι η Σαμαρίνα κάθε χρόνο μας αποκαλύπτεται πιο δραστήρια, πιο ζωντανή, πιο δυναμική, με προοπτική για πολυεπίπεδη εξέλιξη.

Μπορείτε να μας επισκευθείτε και να δείτε τα μοναδικά όμορφα μέρη μας και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας. 

Διαθέτουμε 4 δωμάτια με θέρμανση, tv, μπάνιο για αυτούς που θέλουν να περάσουν λίγες μέρες στη Σαμαρίνα που είναι ένα παραδοσιακό βλαχοχώρι, με φιλόξενους κατοίκους. Οι φυσικές ομορφιές του χωριού αλλά και της γύρω περιοχής είναι πολλές, γι'αυτό και αξίζει να επισκεφθείτε τη Σαμαρίνα με τη μεγάλη ιστορική παράδοση όλες τις εποχές του χρόνου. Λειτουργούμε καθημερινά όλο το χρόνο.

Δεχόμαστε συνεργασία με τουριστικά γραφεία, συλλόγους, μαθητικές εκδρομές, κοπή, κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο.

 


Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 2462095247 - 6972352402
Η Ωραία Σαμαρίνα - Ταβέρνα, Ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σαμαρίνα Γρεβενών.

Κοντοσούβλι, κεμπάπ, κοκορέτσι, αρνάκι όλα ψημένα στα κάρβουνα.